Undersøgelser vedrørende den danske Bybefolknings og Landbefolknings Korrespondance og om Rentabiliteten af Postbesørgelsen til disse Befolkningsklasser. - Kiørboe, - (Nationaløkonomisk Tidsskrift, 1894)
-