Ionisk selvsamlet nanomateriale af beta-naphthol violet og benzyldimethyldodecylammonium klorid – syntese, struktur og tyndfilm af stoffet - Borgi, Sinan; Hansen, Andreas; Meyer, Michael (UCPH NanoScience - a student research journal, 2017)
N/A