Ionisk selvsamlet nanomateriale af beryllon II og benzyldimethylhexadecylammonium chlorid - syntese, struktur og tyndfilm af stoffet - Svendsen, Alexander; Kirchert, Charline; Christensen, Oliver; Koscielniak, Stefan (UCPH NanoScience - a student research journal, 2017)
N/A