Syntese og ionisk selvsamling af tyndfilm med lamellar struktur af Po4R og - Holmkvist, Jesper; Gerhardt, Allan; Andreasen, Mads; Abokar, Samsam (UCPH NanoScience - a student research journal, 2017)
N/A