Genbrug eller kreativitet? : Om nominalfrasens kompleksitet og opgaveprompternes indflydelse derpå i dansk som fremmedsprog - Sobkowiak, Mikolaj (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2025)
.