Fra kanonfedt til sygt akavet: En diakron undersøgelse af forstærkere i tv-programmerne Big Brother og Ex on the Beach - Nguyen, Michael; Rathje, Marianne (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2025)
.