Stereotyper, saliens og sted:: En kliktest i realtid - Boas, Kirstine; Overgaard, Ea Lindhardt; Hansen, Inger Schoonderbeek; Goldshtein, Yonathan (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2025)
.