Gymnasieelevers brug af epistemiske verber som stance-markører i danskfagets elevtekster - Berthelsen, Ulf Dalvad; Tannert, Morten; Overgaard, Ea Lindhardt (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2025)
.