Perciperet og selvrapporteret forståelse: Hvad beretter danskere i Norge om nordmænds forståelse af dansk og deres egen forståelse af norsk? - Brodersen, Randi Benedikte (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2003)
.