Temperaturerne kommer til at ligge mellem 5 og 7 grader: – hvornår bruges 'komme til at' med ren eftertidsbetydning? - Rasmussen, Birgitte Skovby (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2007)
.