Sprogforandring i virkelig tid: – en præsentation af dansk grundforskningsfonds center for sociolingvistiske sprogforandringsstudier (DGCSS) - Kristiansen, Tore (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2007)
.