Toniveaubeskrivelse af dansk morfologi: Præsentation af en persondatamatversion af Kimmo Koskenniemis datamorfologiske model, anvendt til beskrivelse af nudansk skrifsprogsmorfologi. - Brandt, Søren (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 1989)
.