Tunge led i forfelt og ekstraposition : – et fænomen i dansk talesprogsgrammatik - Hamann, Magnus G. T.; Lange, Simon Bierring; Brøcker, Karen Kiil (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2011)
.