Sproglig tilpasning og korrespondanceanalyse : – hovedresultater fra en sociolingvistisk undersøgelse af danskeres tilpasning til norsk - Brodersen, Randi Benedikte (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2011)
.