NoSSinK – Nordisk Sprog og Sprogforståelse i de nye Kommunikationsmedier: En netværks- og projektpræsentation - Rathje, Marianne; Ravnholt, Ole (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2013)
.