”Handler” teksten ”om noget” eller ”undersøger” den ”hvordan”? : En undersøgelse af tyske L2-sprogbrugeres beherskelse af ”formelagtigt sprog” i det akademiske abstrakt sammenlignet med danske L1-sprogbrugeres - Simonsen, Irene (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2015)
.