Mænd og kvinders fremstilling af sig selv og deres arbejde : – en sprogvidenskabelig analyse set ud fra et kønsperspektiv - Madsen, Camilla Lodberg Holck (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2015)
.