Mødet mellem tale og skrift: – Konsekvenser af konventionen uh som samlebetegnelse i forbindelse med udskrivning af lydfiler fra et talesprogskorpus - Glargaard, Amalie; Kjeldsen, Marie Høj (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2026)
.