”Tak til alle de der gør en indsats for vores sikkerhed”. Bagom dronningens kasusvalg - Schack, Jørgen; Jensen, Eva Skafte; Petersen, Jan Heegård (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2019)
.