Sport i en leksikografisk kontekst: Brugernes behov for hjælp til at forstå, vide og handle: En analyse af Dansk Sportsleksikon (1944-45) - Agerbo, Heidi (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2019)
.