Hvordan får vi danskerne til at tale dansk med os? : En analyse af sprogskift i interaktioner mellem danskere og udlændinge - Jespersen, Anna; Hejná, Míša (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2021)
.