En analyse af Eli Fischer-Jørgensens indflydelse på Roman Jakobsons teoretiske arbejde ud fra deres diskussioner om dansk fonologi - Jensen, Viggo Bank (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2021)
.