Tegn-et-kort-data fra Aarhus og København : en perceptuel-dialektologisk undersøgelse - Bøegh, Kristoffer Friis; Hansen, Inger Schoonderbeek; Svendsen, Mette-Marie (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2023)
.