”De er helt sikkert irriteret over det her, unge som gamle, […]” : Hvor almindeligt er det egentlig at bruge den ubøjede form af participier i faste forbindelser med præposition når referenten er i pluralis? - Hartling, Anna Sofie (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2025)
.