En stor sprogteknologisk ordbog for dansk: – med særligt fokus på håndtering af flertydighed i en niveaudelt ordbog - Braasch, Anna; Pedersen, Bolette Sandford (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 1999)
.