Schwa-bortfall och r-vokalisering kontra skriftinducerad restitution: Morfologiska och fonologiska konsekvenser i danskt standardspråk - Lindqvist, Christer (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 1997)
.