Demonstration af Jysk Ordbogs edb-programmel: – database og kortlægningsprogram til udnyttelse af spørgelistebesvarelser - Sørensen, Viggo; Andersen, Torben Arboe (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 1991)
.