Variantapparatet og sproghistorien: Om en diskussion med principielle perspektiver, ført af udgiverne af "Danmarks gamle Landskabslove". - Frederiksen, Britta Olrik (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 1991)
.