En analyse af forholdet mellem danske og tyske sammensætninger og afledninger som grundlag for et undervisningsprogram i dansk for tysktalende udlændinge - Stopyra, Janusz (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2009)
.