Perceptionsstudier i genkendelse af moderne dansk med henholdsvis jysk og københavnsk aksang - Kristiansen, Tore; Pharao, Nicolai; Maegaard, Marie (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2011)
.