Retskrivningsordbøger gennem historien: – følg retskrivningens udvikling ord for ord på http://rohist.dsn.dk - Diderichsen, Philip; Hartling, Anna Sofie; Kjærgaard, Anne; Kristiansen, Anna (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2015)
.