Ændringsblindhed i sætningsprocessering i skriftlig dansk : – opmærksomhedsforskelle på homonyme hjælpe- og fuldverber - Christensen, Marie Herget (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2015)
.