Hvad er det vi tester? Kløvningsfokusering, konstruktioner og materialeudvælgelse: – metodekritiske overvejelser til et psykolingvistisk eksperiment med danske sætningskløvninger - Christensen, Marie Herget (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2019)
.