Den første ortografiske rettesnor for dansk: – fra læsebog til ordbog: Malling (1777) på http://rohist.dsn.dk - Hartling, Anna Sofie; Widmann, Thomas (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2021)
.