Nominalfrasens kompleksitet i dansk som L1 og L2 : – en undersøgelse af polske lørneres og danske gymnasieelevers skriftlige produktion - Sobkowiak, Mikolaj (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2023)
.