Den danske alveopalatale sibilant [ɕ]:: Fonologi, ortografi og psykologisk realitet af et muligt /ɕ/ fonem - Rasmussen, Sidsel Holm; Horslund, Camilla Søballe (Møderne om Udforskningen af Dansk Sprog (MUDS), 2023)
.