Aktivér dine elever, find selv på feedback - Bruun, Jesper; Jacobsen, Lærke Bang (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2014)
Anmeldelse af Mathias Egholm, Danni Pedersen og Mikael Samsøe Sørensen. (2014). I-Fysik C. København: Gyldendal