Induktive forsøg stimulerer naturfagsundervisningen - Pedersen, Kurt Møller (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2009)
Kommentar til artiklen “Ude i verden har man heller ikke en brugsanvisning” i MONA, 2009(2).