Studiekompetencer i kursusbeskrivelsernes målsætning - Michelsen, Claus (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2013)
Kommentar til “Naturvidenskabelige studiekompetencer. Hvad er svært for nye universitetsstuderende?”(MONA, 2013(3))