Scenariedidaktik - Sillasen, Martin (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Anmeldelse af “Håndbog i Scenariedidaktik”. Redigeret af Simon Skov Fougt, Jeppe Bundsgaard, Thorkild Hanghøj og Morten Misfeldt. Udgivet på Aarhus Universitetsforlag 2022.