Lad os gøre overgangsproblemer i matematik til et overgangsfænomen! - Krog, Brian (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
I den foreliggende artikel repeteres en række problemer som elever oplever i matematik ved overgangen fra grundskole til gymnasium, hvorpå der bl.a. på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse anføres en række eksempler på tiltag der kan have potentiale i forhold til at reducere overgangsproblemerne.