Værkstedshåndbog til naturfagene - Christensen, Ole Haubo (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2015)
Anmeldelse af Peter Norrild, Christina Frausing Binau: Guide til Fælles Mål i naturfag, Gyldendal Uddannelse (2015).