Matematikken i abbacobøgerne – Et interessant mysterium - Danielsen, Kristian (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2014)
Anmeldelse af: Aksel Bertelsen: Matematik i middelalderen – Abbaco-kulturen i Firenze, Lindhardt og Ringhof, 2014