Clickers – læringsværktøj eller vækkeur? - Jensen, Jan Halborg (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2014)
Kommentar til Nadia Rahbek Dyrberg: Clickers – forbedring af traditionelle forelæsninger?, MONA 2014‑2