Besøg et mangehovedet uhyre: Matematikkens videnskabsteori - Niss, Mogens (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2014)
Anmeldelse af Mikkel W. Johansen ogHenrik K. Sørensen: Invitation til matematikkens videnskabsteori. Frederiksberg: Samfundslitteratur. 2014