Matematikdidaktiske spørgsmål – hvad er det egentlig? - Wedege, Tine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2009)
Anmeldelse Gerd Brandell, Barbro Grevholm, Karin Wallby & Hans Wallin: Matematikdidaktiska frågor – resultat från en forskarskola. Nationalt Centrum for Matematikutbildning (NCM), Göteborg, 2009. 165 sider. Pris: 225 SEK.