Det ustyrlige friluftsliv - Hyllested, Trine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2009)
Anmeldelse Peter Bentsen, Søren Andkjær, Niels Ejbye-Ernst:Friluftsliv – natur, samfund og pædagogikMunksgaard, 2009, 218 s., kr. 329,00 incl.moms.Supplerende materiale på nettet.http://www.boghandel.dk/webapp/wcs/stores/servlet/product-10001‑10002‑676162‑100#