En kommentar til Becks model - Andersen, Thomas Dyreborg; Philipps, Morten (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2014)
Kommentar til Claus Jessens “De virtuelle læringsrums topologi”, MONA, 2013(4)