Adaptive test – en pædagogisk udfordring og et didaktisk guldkorn - Eriksen, Mette Rose; Kjeldsen, Lars Peter Bech (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2010)
Kommentar til den aktuelle analyse “Nationale test – et eksperiment til mere end 50 millioner” iMONA, 2009(4)