Lærerstudenters bruk av video - Strømme, Alex (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2010)
Kommentar til artikkelen “Praktikvideo i lærerutdannelsens naturfags- og matematikundervisning”,MONA, 2009(4)